Deze prachtige stadstuin in Doetinchem is ontworpen door Camiel Helming. Door de fraaie pergola die op den duur vol gegroeid zal zijn, krijgt de tuin een heerlijk geborgen gevoel. Daarbij geven de verhoogde bakken van cortenstaal het geheel een stoere uitstraling. En die wordt door de beplanting weer verzacht. Achter de bakken is het niet helemaal ingeplant waardoor deze stukken beloopbaar zijn. De hele beplanting is geplant in lava (prairietuin). Omdat je planten in lava (Grind) staan verdroogd het minder snel en krijg je minder last van onkruid. Ook is het dus goed beloopbaar zonder vieze voeten te krijgen.

  • Klant: Particulier
  • Type tuin: Stadstuintje / Prairietuin
  • Gebruikte Materialen: Schellevis tegels, gebakken waal, cortenstaal en Douglas hout.
  • Werkzaamheden: Tuinaanleg

Neem vrijblijvend contact met ons op

We zijn gevestigd in Silvolde, een dorp vlakbij Doetinchem. Als hovenier zijn we vooral werkzaam in de Achterhoek, maar we worden ook gevraagd voor klussen elders in Gelderland.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!