EEN GOED BEPLANTINGSPLAN BRENGT JE TUIN TOT LEVEN

Planten zorgen voor leven in je tuin. Ze nodigen bijen en vlinders uit om rond te dwarrelen tussen de bloemen. En dankzij de afwisselende kleuren en bloeimomenten geven ze ook nog eens de seizoenen aan. Maar om dit te realiseren is een goed beplantingsplan voor je tuin belangrijk.

In een beplantingsplan beschrijven we en tekenen we uit welke planten er in jouw tuin komen en wat voor elke plant de beste plek is. Daarbij kijken we goed naar:

  • Wat de kwaliteit van de bodem in je tuin is
  • Hoe droog of vochtig de bodem van je tuin is
  • Hoeveel uur zon en schaduw er op een plek is
  • En wat de plaats van planten en de onderlinge afstand is

Het voordeel van een beplantingsplan is dat je achteraf geen spijt zult hebben van gekochte planten en bloemen. Want elke plant krijgt de juiste plek in je tuin en kan optimaal groeien en bloeien.

Maar het voordeel van een beplantingsplan van Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong is dat je het hele jaar door een mooie tuin hebt. Onze voorliefde voor de jaargetijden zorgt ervoor dat je elk seizoen van beplanting in je tuin kunt genieten. Van de prachtige herfstkleuren in het bladverliezende najaar tot het groen van de heesters die uit de witte sneeuw springen. Van de veelbelovende bollen zoals sneeuwklokjes in het vroege voorjaar tot aan de vaste planten in de zomer.

En of het nu om een smalle, strakke border in je voortuin gaat of een volledige inrichting van je achtertuin. Wij maken graag een beplantingsplan voor je. Ongeacht het formaat van je tuin!

wie is sjoerd

Al van kinds af aan heb ik een voorliefde gehad voor de natuur, het wildleven en veranderingen van seizoenen. Een beroep in het buitenleven kon voor mij niet uitblijven. In 2013 studeerde ik af en ben ik begonnen als zelfstandig hovenier.

Nou heeft elke hovenier wel affiniteit met de natuur, ruimtelijk inzicht en een dosis certificaten op zak. Ik ook. Maar ik onderscheid me met mijn liefde voor- en inzicht in de natuurlijke veranderingen die elk seizoen met zich mee brengt.

Van de prachtige bloesems in de lente tot de bonte bladeren van de herfst. Ik blaas nieuw leven in je tuin en daar kun je het hele jaar van genieten!

Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Portfolio

Benieuwd naar de tuinen die Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong heeft gerealiseerd? Bekijk dan snel ons portfolio en doe gerust wat inspiratie op!

Hoe werkt het?

Wil je dat wij een beplantingsplan voor je gaan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Tijdens dit bezoek kunnen we kennismaken en verzamelen wij alle informatie die nodig is. Dit zijn niet alleen praktische zaken over je tuin, maar natuurlijk ook jouw wensen.

Vervolgens maken we het beplantingsplan, om deze daarna te presenteren. Na eventuele feedback kunnen we samen de aanlegkosten bespreken.

Het-team-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin-20

Beplantingsplan laten maken?

We zijn gevestigd in Silvolde, een dorp vlakbij Doetinchem. Als hovenier zijn we vooral werkzaam in de Achterhoek, maar we worden ook gevraagd voor klussen elders in Gelderland.

Wil je ons een beplantingsplan voor je tuin laten maken óf heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!