TUINAANLEG

Eindelijk is het zover. De aanleg van je tuin. Nog even en je droomtuin is een feit. Het aanleggen van je tuin zal echter een arbeidsintensief proces zijn, waarbij een grote diversiteit aan werkzaamheden kan plaatsvinden. Van houtwerk tot installatiewerken, van tuinberegening tot bestrating en van staalconstructies tot houtwerken.

Hoewel kwaliteit tijdens de tuinaanleg voorop staat, waakt Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong er ook voor dat je deze periode zo min mogelijk hinder ondervindt van de verbouwing in je tuin. Als wij een tuin aanleggen doen we dit met alle respect voor de natuur, jouw wensen en de omgeving waarin je leeft.

Bovendien werken we nauw samen met bekende, lokale partners, gebruiken we kwalitatief hoogwaardig gereedschap én halen we grond, planten en andere materialen bij betrouwbare leveranciers. Hierdoor zijn we bij de tuinaanleg veelzijdig, kunnen we zorgvuldig te werk kunnen gaan en leggen we voor jou een duurzame tuin aan!

wie is sjoerd

Al van kinds af aan heb ik een voorliefde gehad voor de natuur, het wildleven en veranderingen van seizoenen. Een beroep in het buitenleven kon voor mij niet uitblijven. In 2013 studeerde ik af en ben ik begonnen als zelfstandig hovenier.

Nou heeft elke hovenier wel affiniteit met de natuur, ruimtelijk inzicht en een dosis certificaten op zak. Ik ook. Maar ik onderscheid me met mijn liefde voor- en inzicht in de natuurlijke veranderingen die elk seizoen met zich mee brengt.

Van de prachtige bloesems in de lente tot de bonte bladeren van de herfst. Ik blaas nieuw leven in je tuin en daar kun je het hele jaar van genieten!

Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Portfolio

Benieuwd naar de tuinen die Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong heeft gerealiseerd? Bekijk dan snel ons portfolio en doe gerust wat inspiratie op!

Hoe werkt het?

Nadat het tuinontwerp definitief is houden we de agenda’s naast elkaar om te bepalen in welke periode we met de tuinaanleg gaan beginnen. Wij kunnen de volledige tuinaanleg op ons nemen, maar als je een aantal dingen graag zelf wil doen, dan is dat geen probleem.

Tijdens de tuinaanleg zullen we hinder voor jou zo veel mogelijk beperken. En mocht je, terwijl we je tuin aan het aanleggen zijn, toch nog iets zien wat je anders wil? Laat ons dit gerust weten.

Als de tuinaanleg is afgerond, ontvang je van ons een onderhoudsplan. Heb je liever dat wij je tuin periodiek onderhouden? Dan doen we dat graag!

Tuinaanleg-hovenier-sjoerd-de-jong-achterhoek-plaatwerk-staal-lassen-slijpen-stoerstaal-36

Tuin laten aanleggen?

We zijn gevestigd in Silvolde, een dorp vlakbij Doetinchem. Als hovenier zijn we vooral werkzaam in de Achterhoek, maar we worden ook gevraagd voor klussen elders in Gelderland.

Wil je ons jouw tuin laten aanleggen óf heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!