TUINONTWERP LATEN MAKEN?

Op het moment dat je dit leest loopt je hoofd misschien wel over met ideeën voor je tuin óf je hebt totaal nog geen idee van wat je precies wil. Toch? Maakt niet uit. In beide gevallen helpt Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong je graag met een tuinontwerp dat voor 100% aan jouw wensen voldoet!

Dankzij jarenlange ervaring in het hoveniersvak, weten wij precies waar de valkuilen van een nieuwe tuin liggen. Valkuilen die je met een goed tuinontwerp voorkomt. Denk daarbij aan de ligging van je tuin t.o.v. de zon, hoogteverschillen, de aansluiting van eventuele tuinverlichting en het opvangen én gebruiken van regenwater.

Daarnaast maakt onze voorliefde voor de natuur ons ontzettend creatief. We delen dan ook graag ideeën met je die jij kunt gebruiken ter inspiratie. Een natuurlijke, kleurrijke tuin die elk seizoen vol met leven zit? Of juist een moderne tuin die strakker is en minder onderhoud behoeft? Door een gesprek met ons ontdek je vanzelf wat je mooi vindt.

En of je nu een kleine of grote tuin hebt. We maken graag het ontwerp van je tuin, want elk formaat heeft zijn eigen charmes!

wie is sjoerd

Al van kinds af aan heb ik een voorliefde gehad voor de natuur, het wildleven en veranderingen van seizoenen. Een beroep in het buitenleven kon voor mij niet uitblijven. In 2013 studeerde ik af en ben ik begonnen als zelfstandig hovenier.

Nou heeft elke hovenier wel affiniteit met de natuur, ruimtelijk inzicht en een dosis certificaten op zak. Ik ook. Maar ik onderscheid me met mijn liefde voor- en inzicht in de natuurlijke veranderingen die elk seizoen met zich mee brengt.

Van de prachtige bloesems in de lente tot de bonte bladeren van de herfst. Ik blaas nieuw leven in je tuin en daar kun je het hele jaar van genieten!

Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Portfolio

Benieuwd naar de tuinen die Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong heeft gerealiseerd? Bekijk dan snel ons portfolio en doe gerust wat inspiratie op!

Hoe werkt het?

Wil je dat wij een tuinontwerp voor je gaan maken? Neem dan vrijblijvend contact met op. We nemen vervolgens telefonisch contact op met jou om een gesprek in te plannen.

Tijdens dit gesprek zullen we kennismaken, de huidige tuin bekijken én bespreken we natuurlijk uitgebreid jouw wensen en ideeën. Want uiteindelijk wil je een tuin die voor 100% aan jouw wensen voldoet.

Daarna komen we graag langs om het tuinontwerp (in 3D!) te bespreken en jullie feedback te ontvangen. Op basis daarvan creëren we het definitieve tuinontwerp met bijpassende offerte. Bij akkoord spreken we af wanneer we met de tuinaanleg gaan beginnen.

Tuinontwerp-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-doetinchem-sinderen-gaanderen-gendringen-varsselder-bloemen-platen-tuinen-onderhoud-tuinaanleg-83

Tuinontwerp laten maken?

We zijn gevestigd in Silvolde, een dorp vlakbij Doetinchem. Als hovenier zijn we vooral werkzaam in de Achterhoek, maar we worden ook gevraagd voor klussen elders in Gelderland.

Wil je ons een ontwerp voor je tuin laten maken óf heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!