TUINRENOVATIE

Het komt vaak genoeg voor dat iemand niet per se een nieuwe tuin nodig heeft, maar simpelweg zijn of haar tuin eens grondig moet laten opknappen. Bijvoorbeeld door grote planten te snoeien, gazon te vernieuwen of het opnieuw leggen van bestrating. In dit geval geeft Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong eerlijk aan dat een tuinrenovatie óók tot de mogelijkheden behoort.

De grote vraag naar een complete tuinrenovatie is niet verwonderlijk, want het laten renoveren van je tuin biedt een aantal voordelen. Vanzelfsprekend wordt de tuin weer helemaal hersteld en waar nodig aangepast zodat deze weer volledig aan je wensen voldoet. Maar het grootste voordeel is dat een tuinrenovatie voordeliger is dan het laten aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Zekere bij grote tuinen en bedrijfstuinen zal een tuinrenovatie een kostenbesparende oplossing zijn om de tuin weer toonbaar te maken.

Of je nu particulier of bedrijf bent. Wij helpen je graag met de renovatie van je tuin. We brengen onze ervaring en voorliefde voor de natuur in harmonie met jouw wensen en renoveren de tuin zorgvuldig. Het resultaat? Een tuin waar jij van kunt genieten én die gezien mag worden!

wie is sjoerd

Al van kinds af aan heb ik een voorliefde gehad voor de natuur, het wildleven en veranderingen van seizoenen. Een beroep in het buitenleven kon voor mij niet uitblijven. In 2013 studeerde ik af en ben ik begonnen als zelfstandig hovenier.

Nou heeft elke hovenier wel affiniteit met de natuur, ruimtelijk inzicht en een dosis certificaten op zak. Ik ook. Maar ik onderscheid me met mijn liefde voor- en inzicht in de natuurlijke veranderingen die elk seizoen met zich mee brengt.

Van de prachtige bloesems in de lente tot de bonte bladeren van de herfst. Ik blaas nieuw leven in je tuin en daar kun je het hele jaar van genieten!

Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Portfolio

Benieuwd naar de tuinen die Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong heeft gerealiseerd? Bekijk dan snel ons portfolio en doe gerust wat inspiratie op!

Hoe werkt het?

Wil je ons jouw tuin laten renoveren? Neem dan vrijblijvend contact op. Tijdens een telefoongesprek zullen we een gesprek inplannen.

Tijdens dit gesprek kunnen we kennismaken, bekijken we de huidige tuin én bespreken we natuurlijk uitgebreid jouw wensen en ideeën. We kijken welke materialen je wil hergebruiken en wat er écht vernieuwd moet worden.

Op basis van die informatie ontvang je van ons de offerte. Na goedkeuring prikken we een datum en plannen we de tuinrenovatie in.

Tuinrenovatie-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-doetinchem-sinderen-tuin-onderhoud

Tuin laten renoveren?

We zijn gevestigd in Silvolde, een dorp vlakbij Doetinchem. Als hovenier zijn we vooral werkzaam in de Achterhoek, maar we worden ook gevraagd voor klussen elders in Gelderland.

Wil je je tuin laten renoveren door ons óf heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!