Ons Team

Hoewel Sjoerd zijn bedrijf alleen is begonnen, heeft hij ondertussen meerdere mensen in dienst en werkt hij nauw samen met gerenommeerde, regionale partners. Maak kennis met het team!

Sjoerd de Jong

Al van kinds af aan heb ik een voorliefde gehad voor de natuur, het wildleven en veranderingen van seizoenen. Een beroep in het buitenleven kon voor mij niet uitblijven. In 2013 studeerde ik af en ben ik begonnen als zelfstandig hovenier.

Nou heeft elke hovenier wel affiniteit met de natuur, ruimtelijk inzicht en een dosis certificaten op zak. Ik ook. Maar ik onderscheid me met mijn liefde voor- en inzicht in de natuurlijke veranderingen die elk seizoen met zich mee brengt.

Van de prachtige bloesems in de lente tot de bonte bladeren van de herfst. Ik blaas nieuw leven in je tuin en daar kun je het hele jaar van genieten!

Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Yannick Thuis

Yannick is geboren en getogen in Etten. Al van jongs af aan is hij bezig met het hoveniersvak. Hoe kan dat ook anders? Hij had een goed voorbeeld, want zijn vader was ook hovenier. Door te kijken naar het werk van hem, raakte Yannick op natuurlijke wijze geïnteresseerd in het vak.

Momenteel zit hij op het Zone College en volgt daar een BBL opleiding. Bij Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong brengt Yannick zijn theorie in de praktijk. Hij ondersteunt op elk vlak, maar vindt tuinen onderhouden het leukst!

Het-team-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Jelle Borkus

Jelle komt uit Terborg en kwam ook al vroeg in aanraking met het hoveniersvak. Hij verzorgde altijd al tuinen in de buurt en merkte snel hoeveel plezier hij daaruit haalde. Zo ontdekte hij zijn passie voor het vak.

Hij besloot op het Zone College een BBL opleiding te volgen en leerde snel Sjoerd kennen. Net als Yannick, kan ook Jelle volledig zijn ei kwijt in het brede scala aan tuinen waar bij Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong om gevraagd wordt. Jelle vindt de tuinaanleg, echt iets van ‘nul’ opbouwen, het leukst!

Het-team-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Remco Mijnen

Remco is een echte Silvoldenaar en bijzonder handig. Hij ondersteunt niet alleen bij timmerwerken, maar wordt door Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong ook regelmatig ingehuurd om de elektra in een tuin optimaal te laten werken. Niet verwonderlijk dat Remco dus vaak meedenkt bij de aanleg van tuinverlichting, een stopcontact óf beregening (sproeiers).

Het-team-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Casper Hofstad

Zodra er grondwerk moet worden verricht, huren wij Hofstad Grondwerken uit Gaanderen in. Zijn kennis, ervaring en gebruik van juiste machines maakt hem een onmisbare partner. Hij zorgt voor het verwijderen van alle tuinelementen, zoals een schuur, planten en grond. Daarnaast legt hij ook de nieuwe fundering voor bijvoorbeeld straatwerk, een gazon en beplanting aan. Zo zijn we zeker van een goede basis voor jouw tuin.

Het-team-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Partners

Hieronder zie je enkele leveranciers van Sjoerd:

Partners-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Stoer Staal
Metaalleverancier

www.stoerstaal.com

Partners-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Het Anker
Houtleverancier

www.hetanker.tv

Partners-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Venhorst Plant
Plantenleverancier

www.venhorstplant.nl

Partners-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

A18 Sierbestrating
Bestratingleverancier

www.a18sierbestrating.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

We zijn gevestigd in Silvolde, een dorp vlakbij Doetinchem. Als hovenier zijn we vooral werkzaam in de Achterhoek, maar we worden ook gevraagd voor klussen elders in Gelderland.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!