ONZE TUINEN

Onze tuinen voldoen altijd aan de behoeftes en wensen van onze klanten. Dit is echter niet bijzonder, want alle (goede) hoveniers zullen hier zorg voor dragen. Maar waar onze tuinen zich in onderscheiden, is dat ze het hele jaar door mooi zijn. Elke tuin die wij opleveren, vindt zijn wortels in onze fascinatie voor de verschillende jaargetijden. En dat ontpopt zich in een prachtige tuin, elk seizoen weer!

Lente

Het wordt buiten warmer en de dagen worden langer. Het nodigt steeds meer uit om buiten te zitten. Heerlijk, die warme zonnestralen op je huid. Je ziet het eerste groen aan de bomen verschijnen en de bollen, zoals krokussen en narcissen, geven de grond weer kleur. Steeds meer dieren beginnen door je tuin te dwarrelen. Tijd voor lentekriebels!

Onze-tuinen-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-doetinchem-sinderen-gaanderen-gendringen-varsselder-bloemen-platen-tuinen-onderhoud-tuinaanleg

Zomer

De zomer is een heerlijk seizoen om van je tuin te genieten. Alle planten staan in volle bloei. En terwijl je met je blote voeten over het zachte gras loopt, speel zich om je heen een kleurrijk en levendig schouwspel af. Als de avond valt ontleent de opgewarmde tuin zich perfect voor een lange zomeravond. Gezellig nog wat drinken, een spelletje doen of een boek lezen. Allemaal in dat fijne plekje achter je huis.

Tuinontwerp-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-doetinchem-sinderen-gaanderen-gendringen-varsselder-bloemen-platen-tuinen-onderhoud-tuinaanleg-83

Herfst

Het najaar zorgt misschien wel voor de grootste visuele verandering van je tuin. Om je heen zie je de prachtige gele en rode verkleuringen van bomen. Beetje bij beetje verliezen ze hun bladeren. En ondanks dat de dagen weer korter worden en de temperatuur daalt, zit er nog wel eens een dag tussen waar je wat zonnestralen kunt oppikken in je tuin. Heb je dan een juiste mix aan planten in je tuin? Dan is het herfstige kleurenpallet een ware traktatie voor je ogen.

Add Any content here
Onze-tuinen-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-doetinchem-sinderen-gaanderen-gendringen-varsselder-bloemen-platen-tuinen-onderhoud-tuinaanleg

Winter

De winter kenmerkt zich door de koude, grauwe, en soms witte dagen. Gelukkig zijn er talloze planten waarmee je jouw tuin tijdens dit seizoen kunt opfleuren. Denk daarbij aan de Sneeuwklokjes, Helleborus of de Toverhazelaar en de prachtige vaste-planten of Siergrassen waar sneeuw of douw op blijft liggen. En wat dacht je van die sierlijke structuren van takken? Ondanks de winter, hoeft je tuin dus niet in een winterslaap te verkeren!

Add Any content here
Ervaringen-recenties-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-doetinchem-sinderen-gaanderen-gendringen-varsselder-bloemen-platen-tuinen-onderhoud-tuinaanleg

Portfolio

Benieuwd naar de tuinen die Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong heeft gerealiseerd? Bekijk dan snel ons portfolio en doe gerust wat inspiratie op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

We zijn gevestigd in Silvolde, een dorp vlakbij Doetinchem. Als hovenier zijn we vooral werkzaam in de Achterhoek, maar we worden ook gevraagd voor klussen elders in Gelderland.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!