TUINKEUR HOVENIER

Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong is “Tuinkeur gecertificeerd”. Dit is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. Een Tuinkeur hovenier garandeert kwaliteit en voert zijn werk professioneel en efficiënt uit. Meer weten over Tuinkeur? Klik hier of lees verder!

Zorgeloos Genieten

Een nieuwe tuin laten aanleggen is een behoorlijke investering. Op het gebied van zowel tijd als geld. Daarom is het fijn om te weten dat de hovenier die je inhuurt garant staat voor kwaliteit en efficiëntie. Hierdoor ondervind je minimale hinder tijdens de aanleg en kun je na oplevering zorgeloos genieten van je nieuwe tuin!

Onze-tuinen-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-doetinchem-sinderen-gaanderen-gendringen-varsselder-bloemen-platen-tuinen-onderhoud-tuinaanleg

5 Zekerheden

Doordat we Tuinkeur gecertificeerd zijn, profiteer je van 5 zekerheden. Namelijk professionaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid, service én kwaliteit. Stuk voor stuk dragen deze zekerheiden bij aan het feit dat jij zorgeloos kunt genieten van je nieuwe tuin. Tijdens aanleg én na oplevering.

Tuinkeur-hovenier-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-doetinchem-sinderen-gaanderen-gendringen-varsselder-bloemen-platen-tuinen-onderhoud-tuinaanleg

Geschillen Oplossen

Het kan onverhoopt voorkomen dat er toch een geschil ontstaat. Uiteraard lossen we dit dan graag samen op. Maar mochten we een punt bereiken waarbij we niet samen uit een geschil komen? Dan kan Tuinkeur als onafhankelijke partij helpen om de geschillen op te lossen.

Tuinkeur-hovernier-Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-doetinchem-sinderen-tuin-onderhoud

Portfolio

Benieuwd naar de tuinen die Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong heeft gerealiseerd? Bekijk dan snel ons portfolio en doe gerust wat inspiratie op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

We zijn gevestigd in Silvolde, een dorp vlakbij Doetinchem. Als hovenier zijn we vooral werkzaam in de Achterhoek, maar we worden ook gevraagd voor klussen elders in Gelderland.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!