TUINONDERHOUD OM JOU TE ONTZORGEN

Heb je door je werk of andere prioriteiten geen tijd om zelf je tuin te onderhouden? Misschien kun je door fysieke beperkingen niet in de tuin werken óf je hebt gewoon geen groene vingers… Je bent niet de enige hoor. Wat de reden ook is, wij verzorgen graag jouw tuinonderhoud om jou te ontzorgen.

Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong is van alle markten thuis. Wil je periodiek je gras laten maaien? Geen punt. Wil je dat we de planten in je tuin snoeien? Doen we. Wil je dat we de bodem van je tuin goed verzorgen? Wordt geregeld! Of wil je na een onverwachte, flinke storm je tuin weer netjes aan kant hebben? Check!

We bieden tuinonderhoud aan in verschillende vormen en proberen waar mogelijk flexibel te zijn. Wel adviseren we om je tuin ieder seizoen te laten onderhouden. Zo maken we de tuin in het voorjaar klaar voor een nieuw groeiseizoen, knippen we hagen in de zomer en verwijderen we in het najaar overtollige bladeren uit je tuin. Alleen zo weet je zeker dat je altijd een nette en goed onderhouden tuin hebt.

 

wie is sjoerd

Al van kinds af aan heb ik een voorliefde gehad voor de natuur, het wildleven en veranderingen van seizoenen. Een beroep in het buitenleven kon voor mij niet uitblijven. In 2013 studeerde ik af en ben ik begonnen als zelfstandig hovenier.

Nou heeft elke hovenier wel affiniteit met de natuur, ruimtelijk inzicht en een dosis certificaten op zak. Ik ook. Maar ik onderscheid me met mijn liefde voor- en inzicht in de natuurlijke veranderingen die elk seizoen met zich mee brengt.

Van de prachtige bloesems in de lente tot de bonte bladeren van de herfst. Ik blaas nieuw leven in je tuin en daar kun je het hele jaar van genieten!

Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-achterhoek-tuin

Portfolio

Benieuwd naar de tuinen die Hoveniersbedrijf Sjoerd de Jong heeft gerealiseerd? Bekijk dan snel ons portfolio en doe gerust wat inspiratie op!

Hoe werkt het?

Als je wil dat wij je tuin gaan onderhouden (eenmalig of periodiek), neem dan vrijblijvend contact op. We nemen daarna contact met je op om een afspraak in te plannen.

Tijdens deze afspraak zullen we kennismaken, je tuin bekijken en in kaart brengen wat je wensen zijn.

Op basis daarvan zullen we een voorstel doen voor het onderhoud en de kosten daarvan. Na akkoord kunnen we concreet gaan plannen wanneer we je tuin komen onderhouden.

Sjoerd-de-jong-hovenier-silvolde-doetinchem-sinderen-gaanderen-gendringen-varsselder-bloemen-platen-tuinen-onderhoud-tuinaanleg-107

Tuin laten onderhouden?

We zijn gevestigd in Silvolde, een dorp vlakbij Doetinchem. Als hovenier zijn we vooral werkzaam in de Achterhoek, maar we worden ook gevraagd voor klussen elders in Gelderland.

Wil je dat wij het tuinonderhoud voor jou op ons nemen óf heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!