Wij creeëren evenwichtige tuinen, die het hele jaar mee veranderen met de seizoenen

Als creatieve hovenier vind ik het erg belangrijk om in contact en overleg met u een evenwichtige tuin te ontwerpen. Voor mij is een tuin geslaagd als u keer op keer weer verrast wordt door uw eigen tuin.

De natuur speelt altijd een grote rol in de tuinen die ik aanleg. Ik let dan op het groen, de bloemen, de verschillende geuren, het wildleven, het geluid en de verhouding met water. Al deze factoren moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Zo creëer je een evenwichtige en natuurlijke tuin. In mijn ogen is uw tuin altijd úw eigen stukje natuur.

Ik haal altijd veel passie uit het zien van de veranderingen van een tuin gedurende de verschillende seizoenen. In het voorjaar zie je vogels die aan het nestelen zijn, ruik je de geur van vers gemaaid gras, en hoor je bijen zoemen. In diezelfde tuin zie je in het najaar de bomen verkleuren, het blad vallen, planten en bloemen prachtige zaaddozen vormen en het egeltje begint ondertussen onder het blad aan zijn winterslaap. Dit wil ik ook terug brengen in uw tuin, zodat u het hele jaar kunt genieten van uw eigen tuin. Ik probeer altijd een groene tuin te maken die weinig onderhoud vraagt. Daarbij zorg ik dat uw tuin goed bij uw omgeving, huis en uw wensen past.

Over Sjoerd de Jong

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de natuur, het wildleven en de verandering van de seizoenen. Daarom heb ik besloten om er mijn beroep van te maken.Het hoveniersvak is net zo divers en afwisselend als de natuur.

Vanaf mijn middelbare school ben ik al bezig met een opleiding in ‘het groen’. Ik ben begonnen bij het VMBO (AOC-Oost in Doetinchem). en daarna heb ik mijn opleiding MBO-4 gedaan. Tijdens mijn opleidingen heb ik verschillende certificaten behaald; motorkettingzaag, motorheggenschaar en bosmaaier. Daarnaast bezit ik een spuit-licentie A én B (voor het gebruik van bestrijdingsmiddelen) en mijn diploma voor VCA Vol (veilig werken). In april 2013 ben ik afgestudeerd en begonnen als zelfstandig hovenier.

Tuinkeur gecertificeerd

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. Een TuinKeur-hovenier garandeert kwaliteit. Met een TuinKeur-hovenier bent u er van verzekert dat u een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert.

Kijk voor meer informatie over het keurmerk op: wwww.tuinkeur.nl

tuinkeur

Een TuinKeur-hovenier is voor u:

Professioneel

Een TuinKeur-hovenier moet voldoen aan belangrijke kwalitatieve voorwaarden van TuinKeur. Hiermee garandeert TuinKeur dat een hoveniersbedrijf voldoet aan het leveren van werk van hoge kwaliteit.

Betrouwbaarheid

Uw wensen en behoeften worden vertaald in een duidelijke en heldere offerte. Er wordt gewerkt met duidelijke voorwaarden zodat u weet wat u mag verwachten.

Vakbekwaam

Een TuinKeur-hovenier beschikt over ruime vakkennis. Met hun kennis en expertise voldoen ze graag aan al uw wensen.

Service

Een TuinKeur-hovenier heeft aandacht voor u. Een TuinKeur-hovenier levert optimale kwaliteit en een zeer complete service om zijn werk naar uw tevredenheid uit voeren.

Kwaliteit

De producten en diensten van een TuinKeur-hovenier zijn van hoge kwaliteit. Een TuinKeur-hovenier zal alles in het werk stellen om u als tevreden klant achter te laten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Beoordeling door klanten

Benieuwd naar ervaringen van anderen of zelf een recensie achter laten?
Hovenier Nederland is het grootste online platform met hoveniers waar u bevestiging in uw keuze kan vinden voor de gekozen hovenier.

© 2018 - Sjoerd De Jong Hovenier